Selecteer een pagina

van harte gefeliciteerd

Bruidswerk

Vaak seizoensgebonden, soms overdadig en vol, dan weer hartstochtelijk en zacht maar altijd verrassend. Elke keer worden de verse materialen zorgvuldig gekozen, de mooiste bloemen bij elkaar geschikt om precies de sfeer te creeëren die jij graag wilt. In mijn bloemwerk zal je passie, liefde en emotie terugvinden.

Bruidswerk

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Jullie zijn nog op zoek naar de aankleding, de bloemen etc. Naast de locatie, de jurk, de gasten maken ook bloemen een belangrijk onderdeel uit van jullie bruiloft. Het maakt het totale plaatje compleet.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we de wensen. Na het eerste (vrijblijvende) gesprek ontvangen jullie van mij een moodboard met een op maat gemaakte offerte speciaal voor jullie.

Wil je bloemwerk voor een speciale gelegenheid, dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Samen bespreken we de mogelijkheden en je wensen.’’

Tijdens de mooiste dag van je leven wil je ook de mooiste bloemen. Hieronder een kleine selectie van het bloemwerk wat ik al heb mogen maken.